Hvem, hvad, hvor?

Odense Kanalpark har siden 2012 kunnet tilbyde nogle af Odenses mest attraktivt beliggende erhvervslejemål på Havnegade 100 i det indre Odense.

Historien startede dog noget før, da Kaptajn Peter Møller i kompagniskab med sin søn, Arnold Peter Møller (A.P. Møller) besluttede sig for at udvide forretningen til også at omfatte skibsbyggeri.

De etablerede Odense Staalskibsværft på Havnegade 100 i 1919 efter flere års udgravninger i Odense Kanal, sideløbende med opførslen af værftsbygningerne, der omfattede tegnestuer, direktionslokaler, værksteder og personalebygninger.
Et projekt der var og stadig er, særdeles omfattende og hvilket har bragt dét der startede som Dampskibsselskabet af 1904, frem til at være en verdensomspændende koncern indenfor blandt andet shipping, logistik og olieudvinding, i dag kendt som AP Møller Mærsk.

Så meget desto mere imponerende var det, at intet i forbindelse med opførslen blev overladt til tilfældighederne. Kun de bedste materialer blev brugt da man byggede værftet, hvorfor vi i dag er stolte over at kunne tilbyde erhvervslejemål, der både har en fantastisk historie og en sublim beliggenhed direkte ud til Odense Kanal.

Bygningerne der er opført over flere etaper gennem 1900-tallet renoveres i takt med efterspørgslen på lejemålene.
Odense Kanalpark består i dag af cirka 50 erhvervslejere og virksomheder der repræsenterer mere end 30 forskellige brancher fordelt på knap 6.000 m2.

Odense Kanalpark projekterer i øjeblikket totalrenovering af de oprindelige direktionslokaler, hvor værftets daværende direktør ‘Ringsted’ som A. P. Møller’s betroede førstemand og forlængede arm, havde sin gang og styrede værftet og dets mange tusinde medarbejdere gennem flere årtier.

Renoveringen opdeles i 2 etaper bestående af etape 1, hvor de 1.400 m2 direktionsbygninger renoveres og forventes klar til udlejning ultimo 2016.
Herefter påbegyndes etape 2, renovering af 800 m2 tegnestuer på bygningernes 2 sal.

Står De allerede nu med et ønske om at etablere Dem hos os, tæt på den nyåbnede Ring 3, der på 10 minutter forbinder Dem med motorvejsnettet, det være sig både i forhold til vores eksisterende samt nye lejemål, er De velkommen til at kontakte os for nærmere informationer.
Vi tilbyder lejemål i alle størrelser og udformninger og ser ingen begrænsninger, kun muligheder.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt en mail, når vi har nye lejemål til leje eller ændringer i priser på eksisterende lejemål.