Udviklingsprojekter

Odense Kanalpark projekterer for tiden i et samarbejde med Odense Kommune opførsel af kontorbygninger og erhvervslejemål i alle størrelser på Havnegade 100.

Udsigten fra den 11.000 m2 store projektgrund der ligger direkte ud til Odense Kanal og direkte ud for “Stige-området” der med sine 30.000 m2 skov og sumparealer flittigt besøges af alverdens fuglearter, vil være i en klasse for sig, når man som fremtidig lejer i Odense Kanalpark kun lejlighedsvist forstyrres når den lokale roklub eller lystsejlere langsomt glider forbi.

Med vores sammenlagt 34.000 m2 store grundstykke i det indre Odense, kan De på få minutter, fra den nyåbnede Ring 3, der på 10 minutter forbinder Dem med motorvejsnettet, vinke farvel til støjende omgivelser, dårlige parkerings og tilkørselsforhold, og i stedet sige goddag til det kommende Odense Kanalpark med vand og skov som nærmeste nabo.

Har De planer om at etablere dem i disse fantastiske omgivelser, er De velkommen til at rette henvendelse til os på nedenstående mail eller på telefonnummer +45-20266070.
Vi vil således i et samarbejde med Dem, stå til Deres disposition og være Dem behjælpelige med at skabe de fremtidige rette rammer for både Dem og Deres virksomhed.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt en mail, når vi har nye lejemål til leje eller ændringer i priser på eksisterende lejemål.